reklama

Vaříte na páře? Vaříte zdravě?

Vaření v páře má několik předností, možná spíše zvláštností. Je ideální pro racionální stravu, pro stravu prostou tuků a jiných médií používaných při pečení a smažení. Uchovává vitamíny a skvěle udržuje původní chuť potravin, čehož se tradičně využívá zejména při přípravě ryb. Jedno z posledních novinek na trhu je v této oblasti je luxusní parní trouba DG 4164 L od výrobce Miele. A vysoký standard má i vysokou cenu.

i (Zdroj: archiv redakce)
Vaříte na páře? Vaříte zdravě?

Trouba DG 4164 L používá technologii Miele VitaSteam, která je charakteristická  vyvíjením páry mimo prostor pro přípravu pokrmu a přesnou elektronickou regulací teploty od 40 °C do 120 °C. Výsledkem je dvojnásobně rychlá příprava pokrmu, žádné riziko připálení nebo převaření, příprava pokrmu až ve třech úrovních současně a minimalizace přenášení chutí mezi sladkými a slanými pokrmy vč. funkce udržování teploty pokrmu

Bezpečný a ekonomický provoz

Přístroj je velmi komfortně obslužný, nerezová čelní stěna mají povrchovou úpravu CleanSteel.  Trouba je vybavena přívodem a odvodem vody pro redukci zkondenzované vody a pro předčištění vnitřního prostoru a automatickým odvápněním

Vnitřní prostor je hermeticky uzavíratelný, čelní skla jsou vlažná. Trouba DG 4164 L pracuje ve třídě energetické účinnosti A a má úsporný režim pro osvětlení.

Nadstandardní výrobek má i nadstandardní cenu 100 000Kč (dle prodejce).

Red.
Foto Miele

Publikováno: 7. 10. 2008, Autor: