reklama

Vyhřívaný podnos pro nechladnoucí pokrmy

K vybrané kultuře stravování v restauracích patří nahřívaný talíř tak, aby pokrm vychládal mnohem pomaleji a nevystydl ihned po kontaktu se studeným porcelánem. Podobnou službu nabízejí některé kuchyňské elektrospotřebiče a stejně tak i vyhřívaný tác HOT TABLE, který je schopen tento druh pohodlí poskytnout v podstatě kdekoliv.

Podnos HOT TABLE produktového designéra Petra Grosmana může být praktickým doplňkem domácnosti, stejně jako kanceláře či cateringové společnosti. Slouží jako podnos i prostírání a zároveň nabízí komfortní službu, kterou je možné získat ve vybraných restauracích, a sice nahřívá talíře a udržuje tak jídlo stále teplé. Umí se napájet z vlastních baterií, ze sítě a nebo pomocí USB portu.

HOT TABLE funguje podobným způsobem, jako čelní vyhřívané sklo automobilu. Vodivá plocha je zde ale současně materiálem pro tvorbu ornamentu, takže se nemusí nikterak schovávat a naopak zůstává všem na očích v podobě dekorování plochy tácu.

Energii si tác bere podobným způsobem, jako notebook z baterií, které po dobití mohou fungovat přibližně 3 hodiny, a nebo z počítače prostřednictvím USB portu.

Red.
Foto Studio Grosman

Publikováno: 3. 12. 2008, Autor: