Solíme, nakládáme, lákujeme a nastřikujeme maso

Udírnu, která bude vyhovovat vašim potřebám, můžete koupit jako hotový výrobek přesně na míru
Udírnu, která bude vyhovovat vašim potřebám, můžete koupit jako hotový výrobek přesně na míru (zdroj: VLADEKO spol. s.r.o.)
Chcete se zakousnout do uzeného masa? Základem je správné naložení do soli (Zdroj: VLADEKO spol. s.r.o.) Maso můžeme udit nejen teplým, ale i studeným kouřem Nasolením maso nejen zakonzervujeme, ale také vybarvíme a rozvineme jeho chuť Maso, které lákujeme, musíme pravidelně otáčet a kontrolovat i kvalitu láku Maso nasolené na sucho je třeba otáčet a odlévat přebytečnou vodu Domácí dřevěné udírny promění vaše naložené maso v opravdovou lahůdku Ukázka nasolování na sucho při přípravě vepřové šunky z kýty Větší kusy masa nebo maso s kostí bude lepší nastříkat lákem do svaloviny a ke kosti Nezapomeňte maso před vložením do udírny opláchnout Dodržujte všechny technologické postupy při nakládání i uzení a vaše dílo bude dokonalé Udírnu, která bude vyhovovat vašim potřebám, můžete koupit jako hotový výrobek přesně na míru
 Zobrazit celou galerii
reklama