reklama

Parní mop FSM 1610 od Black & Decker

Potřebujete pořádně vyčistit podlahu a pobíhat se smetákem a pak s hadrem a kyblíkem vás nebaví? Máte doma alergika a nemůžete najít ten správný prostředek, kterým byste vyčistili podlahy a přitom se vyhnuli slzícím očim a nosu kapajícímu jako rozbitý kohoutek? Pořiďte si parní mop. Společnost Black & Decker představuje na českém trhu novinku - parní mop FSM 1610.

Parní mop FSM 1610 od Black & Decker
Parní mop FSM 1610 od Black & Decker
Parní mop FSM 1610 od Black & Decker
Parní mop FSM 1610 od Black & Decker
Parní mop FSM 1610 od Black & Decker

Parní mopFSM 1610 od Black & Decker je vybaven funkcí Auto Select. Díky tomuto systému lze na ovládacím kolečku parního mopu nastavit typ podlahy a systém si již sám zvolí optimální množství a teplotu páry vhodnou pro daný typ podlahy. Je také vybaven 180° otočnou hlavicí. Ta umožňuje snadný pohyb mopu kolem nábytku a v omezených prostorech.

Parní mop FSM 1610 od Black & Decker
Parní mop FSM 1610 od Black & Decker
Parní mop FSM 1610 od Black & Decker
Parní mop FSM 1610 od Black & Decker

Snímatelnou a snadno plnitelnou nádobu na vodu je možné naplnit pouze čistou vodou z kohoutku. Není potřeba žádných chemikálií. I bez jejich použití vyčistí mop podlahu do hloubky a je schopný zničit až 99,9% bakterii a choroboplodných zárodků. Před usazováním vodního kamene chrání mop zabudovaný filtrovací systém. Parní mop FSM 1610 od Black & Decker je připraven k použití během 15ti vteřin.

Parní mop FSM 1610 od Black & Decker
Parní mop FSM 1610 od Black & Decker
Parní mop FSM 1610 od Black & Decker
Parní mop FSM 1610 od Black & Decker

Jak poznáte, že je voda dost ohřátá a mop připraven k použití?Během přípravy mopu na použití se mění barva nádoby na vodu z červené na modrou.

Podložka mopu z mikrovlákna vydrží přes 100 mycích cyklů.

  • kapacita nádoby na vodu parního mopu FSM 1610 je 0,46l
  • doba předhřevu vody10 vteřin
  • maximální teplota páry je 140 – 190° C
  • příkon 1600 W
  • Publikováno: 10. 12. 2017, Autor: Black & Decker (tisková zpráva), Profil autora: Redakce